Όροι και Προϋποθέσεις

Με τη λήψη ή τη χρήση αυτής της Ιστοσελίδας, αυτοί οι όροι θα εφαρμοστούν αυτόματα σε εσάς – γι ‘αυτό πρέπει να βεβαιωθείτε ότι έχετε διαβάσει προσεκτικά πριν χρησιμοποιήσετε την Ιστοσελίδα. Δεν επιτρέπεται να αντιγράψετε ή να τροποποιήσετε την Ιστοσελίδα, οποιοδήποτε μέρος της Ιστοσελίδας ή τα εμπορικά σήματα με οποιονδήποτε τρόπο. Δεν επιτρέπεται να προσπαθήσετε να εξαγάγετε τον πηγαίο κώδικα της Ιστοσελίδας και επίσης δεν πρέπει να προσπαθήσετε να μεταφράσετε την Ιστοσελίδα σε άλλες γλώσσες ή να κάνετε παράγωγες εκδόσεις. Η ίδια η Ιστοσελίδα, καθώς και όλα τα εμπορικά σήματα, τα πνευματικά δικαιώματα, τα δικαιώματα βάσης δεδομένων και άλλα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας που σχετίζονται με αυτήν εξακολουθούν να ανήκουν στον Dr. Μαρίνο Ι. Βαφειάδη.

Ο Dr. Μαρίνος Βαφειάδης θέλει να κάνει απολύτως σαφές πως σε καμία περίπτωση δεν πρέπει οι επισκέπτες της ιστοσελίδας αυτής να εκλάβουν οτιδήποτε είναι περιεχόμενο σε αυτήν (κείμενο φωτογραφία, video ή οποιοδήποτε άλλο μέσον) ως ιατρική συμβουλή ή σύσταση. Καμία απολύτως ευθύνη δεν αναλαμβάνει ο ιδιοκτήτης αυτής της ιστοσελίδας για καμία απολύτως χρήση της ως πηγής ιατρικών συμβουλών από τους επισκέπτες ή χρήστες της ιστοσελίδας. Για οποιοδήποτε ζήτημα σχετικά με την υγεία σας, απευθυνθείτε προσωπικά στον Dr. Μαρίνο Βαφειάδη ή στον θεράποντα ιατρό σας.

Η Ιστοσελίδα μας αποθηκεύει και επεξεργάζεται τα προσωπικά δεδομένα που έχετε παράσχει σε εμάς, προκειμένου να παρέχουμε την υπηρεσία μας. Είναι δική σας ευθύνη να διατηρείτε το τηλέφωνό σας και την πρόσβαση στην Ιστοσελίδα ασφαλή. Συνεπώς, συνιστούμε να μην κάνετε jailbreak ή root στο τηλέφωνό σας, που είναι η διαδικασία κατάργησης των περιορισμών και περιορισμών του λογισμικού που επιβάλλονται από το επίσημο λειτουργικό σύστημα της συσκευής σας. Θα μπορούσε να κάνει το τηλέφωνό σας ευάλωτο σε κακόβουλα προγράμματα / ιούς, να θέσει σε κίνδυνο τα χαρακτηριστικά ασφαλείας του τηλεφώνου σας και θα μπορούσε να σημαίνει ότι η Ιστοσελίδα μας δεν θα λειτουργήσει σωστά ή καθόλου.

Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι υπάρχουν ορισμένα πράγματα που δεν θα αναλάβει η Ιστοσελίδα μας. Ορισμένες λειτουργίες της Ιστοσελίδας χρειάζονται ενεργή σύνδεση στο διαδίκτυο. Η σύνδεση μπορεί να είναι Wi-Fi ή να παρέχεται από τον πάροχο του δικτύου κινητής τηλεφωνίας σας, αλλά η η Ιστοσελίδα μας δεν μπορεί να αναλάβει την ευθύνη της μη πλήρους λειτουργίας της Ιστοσελίδας αν δεν έχετε πρόσβαση στο Wi-Fi ή δεν έχετε παραμείνει συνδεδεμένοι με την υπηρεσία δεδομένων σας

Εάν χρησιμοποιείτε την Ιστοσελίδα εκτός μιας περιοχής με Wi-Fi, πρέπει να θυμάστε ότι οι όροι της συμφωνίας με τον πάροχο του δικτύου κινητής τηλεφωνίας σας θα εξακολουθήσουν να ισχύουν. Ως αποτέλεσμα, μπορεί να χρεωθείτε από τον πάροχο κινητής τηλεφωνίας για το κόστος των δεδομένων για τη διάρκεια της σύνδεσης κατά την πρόσβαση στην Ιστοσελίδα ή να υποστείτε άλλες χρεώσεις τρίτων. Κατά τη χρήση της Ιστοσελίδας, αποδέχεστε την ευθύνη για τυχόν τέτοιες χρεώσεις, συμπεριλαμβανομένων των χρεώσεων δεδομένων περιαγωγής, εάν χρησιμοποιείτε την Ιστοσελίδα εκτός της επικράτειάς σας (π.χ. περιοχή ή χώρα) χωρίς να απενεργοποιείτε την περιαγωγή δεδομένων. Εάν δεν είστε ο κάτοχος των λογαριασμών για τη συσκευή στην οποία χρησιμοποιείτε την Ιστοσελίδα, λάβετε υπόψη ότι υποθέτουμε ότι έχετε λάβει άδεια από τον κάτοχο για τη χρήση της Ιστοσελίδας από εσάς.

Στο ίδιο πνεύμα, η η Ιστοσελίδα μας δεν μπορεί πάντα να αναλάβει την ευθύνη για τον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιείτε την Ιστοσελίδα, δηλαδή πρέπει να βεβαιωθείτε ότι η συσκευή σας παραμένει φορτισμένη – εάν εξαντληθεί η μπαταρία και δεν μπορείτε να την ενεργοποιήσετε για να χρησιμοποιήσετε την Ιστοσελίδα, δεν μπορούμε να αποδεχτούμε την ευθύνη.

Όσον αφορά την ευθύνη μας για τη χρήση της Ιστοσελίδας μας, όταν χρησιμοποιείτε την Ιστοσελίδα είναι σημαντικό να έχετε κατά νου ότι αν και προσπαθούμε να διασφαλίσουμε ότι είναι ενημερωμένη και σωστή ανά πάσα στιγμή, βασιζόμαστε σε τρίτους για να μας δώσουν πληροφορίες ώστε να μπορέσουμε να το διατηρούμε στη διάθεσή σας. Δεν αποδεχόμαστε καμία ευθύνη για τυχόν απώλειες, άμεσες ή έμμεσες, που έχετε ως αποτέλεσμα να βασίζεστε εξ ολοκλήρου σε αυτή τη λειτουργικότητα της Ιστοσελίδας.

Σε κάποιο σημείο, ίσως χρειαστεί να ενημερώσουμε την Ιστοσελίδα. Η Ιστοσελίδα είναι επί του παρόντος διαθέσιμη σε Android & iOS – οι απαιτήσεις και για τα δύο συστήματα (και για τυχόν πρόσθετα συστήματα που αποφασίζουμε να επεκτείνουμε τη διαθεσιμότητα της Ιστοσελίδας) ενδέχεται να αλλάξουν και θα πρέπει να κάνετε λήψη των ενημερώσεων εάν θέλετε να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε η Ιστοσελίδα. Δεν υποσχόμαστε ότι θα ενημερώνουμε πάντα την Ιστοσελίδα ώστε να είναι σχετική με εσάς ή / και να συνεργάζεται με την έκδοση Android & iOS που έχετε εγκαταστήσει στη συσκευή σας. Ωστόσο, υπόσχεστε ότι αποδέχεστε  πάντα τις ενημερώσεις στην Ιστοσελίδα όταν σας τις προσφέρουμε. Μπορεί επίσης να θέλουμε να διακόψουμε την παροχή της Ιστοσελίδας και να διακόψουμε τη χρήση της ανά πάσα στιγμή, χωρίς να σας ειδοποιήσουμε για τον τερματισμό τους. Εκτός εάν σας το αναφέρουμε διαφορετικά, σε κάθε τερματισμό, (α) τα δικαιώματα και οι άδειες που χορηγούνται σε εσάς με αυτούς τους όρους θα λήξουν. (β) πρέπει να διακόψετε τη χρήση της Ιστοσελίδας και (εάν χρειάζεται) να τη διαγράψετε από τη συσκευή σας.

Αλλαγές στους παρόντες Όρους και Προϋποθέσεις

Μπορεί να ενημερώνουμε από καιρό σε καιρό τους Όρους και τις Προϋποθέσεις μας. Επομένως, συνιστάται να ελέγχετε περιοδικά αυτή τη σελίδα για τυχόν αλλαγές. Θα σας ειδοποιήσουμε για οποιεσδήποτε αλλαγές δημοσιεύοντας τους νέους Όρους και Προϋποθέσεις σε αυτή τη σελίδα. Αυτές οι αλλαγές ισχύουν αμέσως μετά τη δημοσίευσή τους σε αυτήν τη σελίδα.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή υποδείξεις σχετικά με τους Όρους και τις Προϋποθέσεις μας, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο contact@marinosvafiadis.com.